• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Hubelino Knikkerbaan

Alle knikkerbanen van Hubelino.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Hubelino Knikkerbanen

Een Hubelino knikkerbaan vormt de basis voor eindeloos plezier met de knikkers of kogels. Verkrijbaar in verschillende sets. Ook te combineren met Duplo.

Benodigdheden

Iedere knikker baan die gebouwd gaat worden, zal minimaal uit een grondplaat, bouwblokken, onderdelen en knikkers moeten bestaan. Het leuke van Hubelino is, dat deze grondplaat en/of bouwblokken niet per se van dit merk zelf moeten zijn. Je kunt hiervoor ook gebruik maken van Duplo. Iets wat veel ouders al in huis hebben. Gecombineerd met Duplo zijn de mogelijkheden voor knikkerbanen vaak oneindig. Geen Duplo in huis? Dan biedt Hubelino vanzelfsprekend een uitgebreid aanbod met alle benodigdheden.

Onderdelenset

Elke Hubelino knikkerbaan in ons aanbod bestaat uit verschillende bouwstenen en wordt met knikkers geleverd. Er is echter wel een verschil in het aanbod. Zo hebben wij een onderdelenset met 30 delen beschikbaar die als ideale basis kan dienen om gecombineerd te worden met Duplo blokken. Zo kunnen kinderen zelf met veel fantasie aan de slag om een geweldige Hubelino knikkerbaan te bouwen. Overigens geldt voor alle onderdelensets dat deze te combineren zijn met Duplo blokken.  

Megasets 120 en 200 delig

Wij bieden je uiteraard ook de gelegenheid om een complete Hubelino knikkerbaan onderset te kopen die uit meer dan 100 verschillende onderdelen bestaat. Daarbij wordt de keuze geboden tussen een set met 106 delen en een set met 120 delen. De uitvoering van de Megapack bestaat uit 120 delen en er is ook een Megaset van 200 delen ook deze baan kan weer gecombineerd worden met Duplo om de knikkerbaan nog groter te laten worden. Tussen de kleinste onderdelensets en de grootste bouwsets zijn er uiteraard ook nog meerdere modellen beschikbaar om een Hubelino baan te bouwen. Zo zijn er onder meer nog een voordeelset en een starterset beschikbaar. Overigens sluiten de kleuren van de bouwstenen van Hubelino aan bij de kleuren van Duplo blokken en zie je de kleuren rood, blauw, geel, groen en wit erin terug.  

Bestellen

In onze webshop profiteer je altijd van meerdere voordelen. Zo hanteren wij lage prijzen en kun je bij ons uit een divers aanbod een keuze maken. Bovendien leveren wij snel doordat wij doorgaans elke set uit voorraad kunnen leveren. Binnen een dag bezorgen is mogelijk, maar wel afhankelijk van de dag en tijdstip van bestellen. Vanaf een bepaald bedrag hoef je geen verzendkosten te betalen en afrekenen kan onder meer via iDeal of door te betalen met een creditcard.

© 2024 Knikkerbaanxl.nl is onderdeel van XLShop