• Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Quercetti FantaColor

De FantaColor sets van Quercetti zijn kleurrijk en educatief. Bekijk hieronder het FantaColor assortiment. 

Onze services

  • Voor 22:45u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Vrolijke mozaïeken in prachtige kleuren

Leuk om mee te spelen en educatief! Spelenderwijs zal de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek van je kind gestimuleerd worden. De FantaColor producten helpen bij het herkenen van kleuren. Er kan aan de hand van voorbeelden gewerkt worden. Maar je kind kan ook zijn of haar eigen creativiteit erin kwijt.

Mozaïek spel

De FantaColor sets van Quercetti zijn fantastische mozaïek spellen. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen, maar het principe is steeds hetzelfde. Hoe het werkt? Er is een steekbord met gaatjes en er zijn gekleurde pinnen. Deze pinnen kunnen in het bord worden gestoken voor mooie plaatjes. Deze plaatjes kunnen natuurlijk zelf worden bedacht. Perfect voor het stimuleren van de creativiteit! Toch een beetje hulp nodig? Gebruik dan het meegeleverde voorbeeldboekje.

Bij sommige uitvoeringen kan er een plaatje achter het steekbord worden geplaatst. De pinnen in dezelfde kleur moeten dan op de juiste plek in het bord worden gestoken. Kinderen leren spelenderwijs kleuren herkennen op deze manier.

Geschikt vanaf 2 jaar

De FantaColor mozaïek spellen zijn geweldige hulpmiddelen ter bevordering van de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek. De pinnetjes moeten namelijk met grote zorg in de kleine gaatjes worden gestopt. Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om kleurrijke plaatjes te maken. De FantaColor mozaïek spellen bieden dus een fantastische combinatie aan: spelenderwijs leren ze belangrijke skills te ontwikkelen.  De sets met de grote pinnen zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De gaten in het steekbord zijn ook wat groter. Zo maken tweejarigen laagdrempelig kennis met het principe van een mozaïek spel. De uitvoeringen met kleinere pinnetjes worden voor kinderen vanaf 3 jaar geadviseerd. Het steekbord heeft dan ook kleinere gaatjes.

Contact

Knikkerbaanxl.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-870111
Contact
Facebook

© 2022 Knikkerbaanxl.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord